Strengere maatregelen laatste dag AVD
11 Apr 2015, 14:10
foto


Het bestuur van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) zegt vandaag extra streng te zullen zijn tegen de deelnemende groepen van de Avondvierdaagse (AVD). Lange afstandslopers moeten zich om 14.30 uur aanmelden en individuele lopers om 15.00 uur. Met de groepen is ook een aanmeldingstijd afgesproken.

Wie zich niet houdt aan de afspraken, moet instaan voor de consequenties. Op de laatste dag vandaag van de AVD zullen ook de winnaars worden bekendgemaakt en de prijzen worden uitgereikt. Daarom wordt er extra op de tijd gelet. Groepen die niet compleet zijn, zullen niet vertrekken, deelt het bestuur van BVSS mee.

De wandelroute voor vandaag is: BVSS/Mungrastraat rechtsaf (ra), Kernkampweg, Flustraat (ra), Redmondstraat, Pengelstraat linksaf (la), Arronstraat (ra), Grote Combeweg (la), Van Sommeldijkstraat (ra), Kleine Combeweg, Lim A Postraat (ra), Kerkplein (la), Keizerstraat, Domineestraat (la), Zwartenhovenbrugstraat, Willem Campagnestraat (ra), Lachmonstraat, Brokopondolaan (ra), Verlengde Gemenelandsweg (ra), Kernkampweg, Mungrastraat (BVSS).

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May