Jogi en aanhangers enthousiast over race naar 25 mei
10 Apr 2015, 05:00
foto
Lijsttrekker van V7 in Saramacca, Mahinder Jogi, wordt door partijaanhangers op de schouders getild. (Foto: Leroy Troon)


Aanhangers van Mahinder Jogi, lijsttrekker van V7 in Saramacca, zijn dolblij dat de indiening van de kandidatenlijsten achter de rug is. Zij tilden hem op hun schouders en verzekerden hem ervan dat hij voor de vierde keer zitting zal nemen in De Nationale Assemblee.

Jogi zegt aan Starnieuws dat de achterban enthousiast is. Volgens hem ziet het veld er goed uit voor V7. Hij is er zeker van dat minstens twee van de drie zetels van Saramacca naar V7 zullen gaan. "Ik heb vijf jaar hard gewerkt in het district. We zullen zeker de vruchten hiervan plukken", meent de kandidaat.

"Wij praten niet meer over de petitie die is ingediend. De mensen die hierachter stonden, zijn op enkele na niet uit Saramacca afkomstig. Het waren mensen van Lelydorp en Saramaccapolder", zegt Jogi. Hij heeft dat stuk ver achter zich gelaten. "Ik ben kandidaat. Ik ben de lijsttrekker. Nu concentreren wij ons op het behalen van zetelwinst", zegt Jogi.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May