Verdachte voorlopig in vrijheid gesteld
04 Apr 2015, 01:00
foto


Melvin S. is door rechter Sieglien Wijnhard voorlopig in vrijheid gesteld. Hij wordt ervan verdacht een manspersoon verwond te hebben met een scherp voorwerp. De verdachte verklaarde dat hij uit zelfverdediging gehandeld heeft. Hij zou al zwaaiend met een pomp, het slachtoffer geraakt hebben.

Bij de politie had de verdachte ontkend iemand gestoken te hebben. Ooggetuigen verklaarden dat de verdachte een scherp voorwerp uit zijn tas haalde en het slachtoffer ermee verwondde. Volgens raadsman Lesley Rogers kon de pomp niet in de tas zijn, omdat deze te klein ervoor zou zijn.

De verdachte was in een woordenwisseling met iemand anders. Daarna viel een groep hem aan. Hij nam de benen maar zij renden hem achterna. Hij struikelde over een tafel en hij werd geslagen. Zij gooiden alcohol op zijn gezicht en hij zag alles wazig. Toen pakte hij de pomp die op de grond lag en zwaaide daarmee. Het slachtoffer werd daardoor geraakt, verklaarde de verdachte.

Volgens de advocaat kwam zijn cliënt tegen overmacht te staan en hij werd van alle kanten overvallen. Hij wilde de confrontatie voorkomen, maar kon geen enkele kant op. Op 4 juni zal de officier van justitie rekwireren in deze zaak.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May