Slachtoffer gehoord in zedenzaak
03 Apr 2015, 10:00
foto


Rechter Sieglien Wijnhard heeft het slachtoffer, een dertienjarig meisje, gehoord in een verkrachtingszaak. In deze zaak staat de verdachte Rishi S. (25) terecht. Hij wordt ervan verdacht het slachtoffer seksueel misbruikt te hebben. Het meisje verklaarde dat de verdachte haar vriend is en dat zij zelf seks gewild had. Dit zou twee keren thuis bij haar gebeurd zijn.

Het slachtoffer vertelde verder dat zij op haar tiende al door haar oom misbruikt was. Dat zij met de verdachte ging, wist haar wijlen vader ook. Hij kreeg daarom een woordenwisseling met de verdachte. Ook de moeder van de verdachte wist het en beide zouden erop aangesproken zijn. Het kind spijbelde van school om haar vriend te ontmoeten. Nu is zij in een stichting ondergebracht.

De verdachte had verklaard dat hij al drie jaren een relatie met het meisje had. De rechter en officier van justitie, Claudia Bruining, benadrukten dat het meisje minderjarig is en nog steeds een kind is. Op 7 mei zal deze zaak verder behandeld worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May