Gajadien: Kisten vol valse munten in omloop
29 Mar 2015, 04:00
foto


Assembleelid Asiskumar Gajadien (VHP) onthulde in 's lands vergaderzaal dat er kisten vol valse munten in omloop zijn gekomen. Er zijn aanhoudingen verricht, maar deze zaak is volgens hem in de doofpot gestopt. De persoon die verantwoordelijk is voor deze criminele daad, financiert een hele politieke organisatie in Nickerie op dit ogenblik, zei Gajadien.

Het Assembleelid merkte tijdens de begrotingsbehandeling vrijdagavond op dat er vreemde dingen in het land gebeuren. Recht en wet moeten worden hersteld. Er worden vragen gesteld, waarop er geen antwoorden komen. Hij had muntjes willen meenemen naar de vergadering om antwoord te krijgen op deze ernstige zaak. De valse munten zijn in de economie terechtgekomen, zonder dat er tegen de daders opgetreden is.

Gajadien zei dat het bekend is geworden dat valse munten in omloop zijn. Ondanks dat er aanhoudingen zijn verricht indertijd, zijn er geen verdere acties ondernomen. "Deze zaak is met de mantel der liefde bedekt", zei het Assembleelid.

Starnieuws verneemt dat er een onderzoek ingesteld werd naar valse munten die in de economie terechtgekomen zijn. Er verscheen enkele maanden geleden een bericht op social media dat de politie een inval zou hebben gedaan in Nickerie. Dat bericht kon niet bevestigd worden door de politie. Over deze zaak zijn er geen mededelingen gedaan. Gajadien hoopt dat de regering maandag antwoord op deze ernstige kwestie zal geven.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May