Waidoe is de kandidaat van PL in Nickerie
11 Mar 2015, 22:33
foto
William Waidoe (tweede van links naast partijvoorzitter Paul Somohardjo) is kandidaat in Nickerie. Assembleelid Soetimin Marsidih (rechts) keert niet meer terug in het college. Lucia Kasanpawiro-Sanoesi (links) wordt schaduwkandidaat.


William Waidoe wordt de kandidaat van Pertjajah Luhur (PL) in Nickerie. Binnen V7 heeft de PL positie 2 in Nickerie. Partijvoorzitter Paul Somohardjo zegt aan Starnieuws dat het heel moeilijk was om de uiteindelijke kandidaat de kiezen. Vier personen kwamen in aanmerking om gekandideerd te worden.

De structuren van de partij hebben zich diepgaand beraden over wie de uiteindelijke kandidaat moest worden. Assembleelid Soetimin Marsidih keert niet meer terug. Hij had eerder aan Starnieuws gezegd dat hij graag nog een tweede termijn zitting wilde hebben in De Nationale Assemblee. Hij was ook aanwezig op de structurenvergadering waar het besluit is genomen.

Somohardjo deelt mee dat PL op eigen kracht ervoor zal zorgen dat Waidoe wordt gekozen. "Wij willen niet over de ruggen van anderen binnenkomen. Als de kandidaat van ons de kiesdeler niet haalt, zal hij bedanken. Wij gaan een overeenkomst tekenen", stelt de PL-voorzitter.

Waidoe was KTPI-topper in Nickerie. Hij is in januari 2014 overgestapt naar de PL. Waidoe was afdelingsvoorzitter van de KTPI in Nickerie. Waidoe is procuratiehouder van De Surinaamsche Bank in Nickerie.

Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May