Enfield is een verontwaardigde Boutist en speelt president
10 Mar 2015, 13:00
foto


Raynell Fraser of Raynell Enfield ken ik heel goed wegens zijn oplichtingspraktijken, waarbij ik hem samen met andere sponsoren waaronder de Chinese afdeling NDP onder leiding van wijlen mijn vader geld heb gegeven voor projecten o.a. AVD-loop en campagne voor het ressort Blauwgrond. Hij heeft toch de arme participerende jongeren apart geld gevraagd terwijl dit niet de bedoeling was.

Al een tijdje loopt deze jongen te vertellen dat hij de politieke partij NDP gebruikt om president van Suriname te worden. Laat hij dit ontkennen!

Hij heeft mij verweten dat ik niet uit mijn eigen zak grond heb gekocht om een boeddhistische tempel op te zetten hetgeen miljoenen kost. Misschien kan hij nagaan hoe de NDP aan de grond van Ocer is gekomen en wie dat gebouw allemaal heeft opgezet, verfraaid en betaald. Of hij weet dat wijlen mijn vader veel geld heeft geïnvesteerd in de NDP en heeft gesponsord bij de bouw van Ocer. Of hij weet hoe het Revo-monument aan de waterkant gekomen is en of zijn baas Desire Delano Bouterse uit zijn eigen zak heeft betaald.

Ook t.a.v. De basiszorgverzekering die zijn baas voor de jongeren heeft gemaakt is hij vergeten wie hiervoor opdraait n.l. de belastingbetaler en dat het een grote chaos is bij de uitreiking van ziektepasjes die gepaard gaat met namen en gezichten.

De AKB is met 1000% verhoogd, maar met 1500% in waarde gedaald, omdat je met die SRD 50 kan kopen wat je in 2010 met SRD 10 kon kopen. De vraag is of zijn baas dit uit zijn eigen zak heeft betaald.

De afschaffing van alle schoolgelden VOJ en VOS heeft zijn baas in orde gemaakt, uiteraard niet uit zijn eigen zak betaald, maar de bijzondere en openbare scholen zitten al jaren te wachten op subsidie en ik verwijs naar het artikel van de heer Kensmill dat onlangs is gepubliceerd in de dagbladen. Ook verwijs ik hem naar Pater Toon die in het binnenland ontzettend veel werk heeft verricht voor de arme kinderen.

De jongeren zijn volgens hem goed gepositioneerd volgens zijn bewering. Is dat alles Raynell? Wat gebeurt er met de andere jongeren die jij beweert te hebben? Wat hebben zij gehad? Kan jij ze niet even regelen als directeur van het ministerie van ROGB in plaats van degene die nu uit het niets ineens de scepter zwaait? Hoeveel grondhuurpercelen heb jij gehad? Wil jij alsjeblieft de helft geven aan de jongeren?

Niet jouw baas heeft de handelingsonbekwaamheid van de vrouw opgeheven, maar dat is gebeurd door NPS'ers voor je geboorte te weten Ceasar Seedorf, Michelle Cambridge en andere juristen van de NPS, die in die periode gevangen genomen zijn door jouw baas en aan het werk zijn gezet om wetten te maken, dus het is wel gebeurd onder de revo-periode van je baas met het verstand van de NPS.

Je komt op voor je baas, maar weet jij hoe je baas mij en andere jongeren die weg zijn van de NDP laat achtervolgen, belagen en intimideren?

Weet je wat je baas bedoelt met "Ik hou van u, maar u hoeft niet van mij te houden? Hij heeft lak aan je wat je wilt doen, maar hij bepaalt wel wat je moet doen!

Het feit dat je geen onderscheid kan maken tussen goed en kwaad, maak jij je als voorzitter van de NDP jongeren en als ex-jeugdambassadeur alleen maar ongeloofwaardig en ongeschikt. Hiermee strooi jij juist zand in de ogen van alle jongeren en vrouwen, want je bent een na-aper die dingen zegt waarvan je de achtergronden niet weet. Ik wens je heel veel succes met je toekomstig presidentschap!

Assembleelid Noreen Cheung Bsc.
Fractie Noreen Cheung (FNC)
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May