Cheung houdt jongeren en vrouwen voor de gek
28 Feb 2015, 21:00
foto


In het artikel van 27 februari geeft Noreen Cheung aan dat de president van de republiek Suriname een 'misleider' is. Als jonge leider kan ik Cheung helemaal niet ondersteunen in haar uitspraken. Immers, ze is juist bezig het volk zand in de ogen te strooien. Ik zal het met een paar simpele voorbeelden onthullen.

Om een tempel op te zetten heb je de overheid niet voor nodig. Hindoe tempels, christelijke kerken, moskeeën zijn opgezet door organisaties en of personen, die een stuk erf kopen. Als Noreen Cheung echt een boeddhistische tempel wilde opzetten, kon ze dat doen met haar salaris. Daarmee kon ze een stuk terrein opkopen, een vereniging opzetten en geld inzamelen voor de bouw. Zo simpel... Ik snap dit 'kind' niet meer... en nu wilt ze voor vrouwen en jongeren opkomen???

De enige leider die zoveel voor jongeren heeft gedaan is onze voorzitter D.D Bouterse, het verhogen van AKB met 1000% voor jongeren, gratis basisziekte kostenverzekering vanaf 0 -16 jaar en van 16 tot 25 jaar voor studerenden, afschaffen van inschrijfgeld voor alle GLO en VOJ scholen. Jongeren op verkiesbare plekken plaatsen op een DNA-lijst, wat de NPS niet heeft gedaan, een jonge heer plaatsen als directeur van Grassalco, de heer Sergio Akiemboto, de directeur van Sportzaken en de directeur van Jeugdzaken zijn jongeren. Dit zijn enkele voorbeelden die ik kan opsommen, en de enige persoon die de wet 'Handelsonbekwaamheid van de gehuwde vrouw' heeft afgeschaft middels Decreet 11C is niemand anders dan onze voorzitter D.D. Bouterse… Tot voor 1980 was dit niet het geval. De partij waar Noreen Cheung zich nu is gaan aansluiten, had sinds 1948 de kans en heeft het nooit gedaan. Middels deze simpele aantoonbare zaken ontkracht ik de leugens die Cheung steeds verkondigt.

Voorzitter van de NDP Jongeren Paramaribo,
Voormalig Jeugdambassadeur,
Raynell Enfield

Voor reacties: rraynell@hotmail.com
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March