Michel Felisi leidt BEP-campagneteam
09 Mar 2015, 18:00
foto


Michel Felisi leidt het campagneteam van de BEP. Het team bestaat uit verschillende commissies waarin onder andere Caprino Alendy, Bert Eersteling, Wilco Finisi, Paul Misidjan en Edwin Noordzee zitten. De districtscoördinatoren zullen een zeer belangrijke rol vervullen bij het veldwerk, zegt de BEP in een verklaring.

Het campagneteam is zaterdagavond tijdens een bijzondere structurenvergadering geïnstalleerd. Op de bijeenkomst is ook ingegaan op het verkiezingsprogramma van de BEP ‘De richting vooruit’. De BEP maakt zich sterk voor de sociaal-economische ontwikkeling van alle achterstandsgebieden, het jeugd- en jongerenbeleid en het onderwijs. Andere speerpunten van het verkiezingsprogramma zijn het grondenrechten vraagstuk en de ordening van de goudsector.

De BEP heeft haar kernen opgeroepen krachtiger en zonder angst het veldwerk voort te zetten. “ De psychologische campagnevoering van met name de NDP en de ABOP, moet geen stagnatie veroorzaken in de democratische en moreel-ethische wijze waarop de BEP haar campagne voert.” De BEP zit binnen de V7 combinatie en heeft acht verkiesbare plaatsen toegewezen gehad.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April