Kensenhuis: Ik wil niet meer op NPS-kandidatenlijst
19 Feb 2015, 14:00
foto
Assembleelid Patrick Kensenhuis


Assembleelid Patrick Kensenhuis (NPS) heeft geen belangstelling meer om op de kandidatenlijst geplaatst te worden van zijn partij in Para. "Ik ben heel erg teleurgesteld in de uitspraken die gedaan zijn in de media door ondervoorzitter Ruth Wijdenbosch en de afdelingsvoorzitter van Para, Richard Slijters", zegt Kensenhuis aan Starnieuws.

Kensenhuis zal zijn besluit schriftelijk kenbaar maken aan de leiding van de partij. Hij overweegt ook serieus om, zoals vijf onderafdelingen van Para dat gevraagd hebben, een eigen fractie te vormen in De Nationale Assemblee. "Ik blijf lid van de NPS, maar het is voor mij moeilijk geworden om nog samen te werken met mensen die mij door het slijk hebben gehaald", legt Kensenhuis uit.

"Ik had al die tijd ambities om voor een tweede termijn te gaan voor de NPS. Ik heb hard gewerkt en de belangen van het volk behartigd. Maar hoe er nu met modder wordt gesmeten, dan hoeft het van mij niet meer", stelt Kensenhuis. Hij vindt het onterecht dat mensen hem de regisseur van de brief noemen die de onderafdelingen hebben geschreven. "De partijleiding krijgt alles zwart op wit", deelt Kensenhuis mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May