Miranda: Ik ben niet rancuneus
19 Feb 2015, 12:00
foto
Districtscommissaris Jerry Miranda


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost is gebelgd over dat de voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), Paul Somohardjo, hem ervan beticht rancuneus te zijn. "Ik ben dat nooit, het maakt mij niet uit om wie het gaat. Ik pas de regels toe", benadrukt Miranda tegenover Starnieuws. De car audio battle van Pertjajah TV wordt geadverteerd voor 28 februari, maar daarvoor is er nog niet eens een aanvraag voor een vergunning ingediend, deelt de dc mee.

De raadsman van PL, Frank Truideman, heeft intussen aangetoond dat het terrein aan de Mangrovestraat op naam van NV Trailblazer staat. Er is een uittreksel van Glis overgelegd. Als de PL activiteiten wil organiseren op dit terrein, hoeft er geen toestemming van NV Havenbeheer te worden gevraagd, zegt Miranda. Het vonnis van de rechter is nog niet op schrift gesteld. "Zolang het wettelijk in orde is, heb ik er geen problemen mee", benadrukt de dc.

"Maar de car audio battle, daarvoor zal er geen vergunning worden verleend. De aanvraag is nog niet eens gedaan. De normale procedure is dat er twee weken nodig is voor het verstrekken van een vergunning. De politie zal ook om advies worden gevraagd, want meer dan negentig gestolen accu's van telefoonbedrijven zijn intussen in beslag genomen", geeft Miranda aan. De politie is nog bezig met het onderzoek. Er zijn tien verdachten aangehouden. De dc zegt dat hij zijn werk doet zonder aanzien des persoons.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May