PVF hoofdbestuur: Afdeling Wanica gaat nooit op in de NDP
14 Feb 2015, 10:00
foto


Het hoofdbestuur van de Politieke Vleugel van de FAL (PVF), zegt dat Samipersad Jarbandhan de Nationale Democratische Partij (NDP) en het volk misleidt. Hij is nooit door het hoofdbestuur of partijcongres aangesteld als PVF-vertegenwoordiger in Wanica. Dit stelt voorzitter Soedeshchand Jairam in een verklaring. Jarbandhan heeft vrijdagavond op een vergadering van de NDP te De Nieuwe Grond meegedeeld dat PVF-Wanica ophoudt te bestaan. De afdeling is opgegaan in de NDP uit onvrede met de samenwerking tussen PVF en de NPS.

Binnen de structuren van de PVF is er ook nooit sprake geweest van een districtsvertegenwoordiger. De PVF heeft in district Wanica kernbesturen en leden die rechtstreeks door het hoofdbestuur zijn geïnstalleerd. Vanaf 1996 heeft de partij een grote achterban in Wanica opgebouwd die door de partij in stand wordt gehouden, stelt Jairam.

"De PVF-ers van Wanica hebben te kennen gegeven nooit te zullen opgaan in de NDP. De overloper, de heer Jarbandhan is nauwelijks bekend bij de meeste kernen en leden van de PVF, omdat hij pas vorig jaar nog overgelopen was van de Surinaamse Partij voor Arbeid (SPA) naar de PVF. Ten slotte zouden wij willen opmerken dat ook met deze aanwinst het voor de NDP niet mogelijk zal zijn om twee van de zeven zetels in Wanica te behalen", zegt de partijleiding.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May