Somohardjo: Deadline voor V7 gesteld op dinsdag
10 Feb 2015, 01:00
foto


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), heeft voor vandaag een deadline gesteld voor de onderhandelingen binnen V7. De leiders komen om 17.00 uur bijeen om de finale beslissingen te nemen. "Wij moeten de knoop doorhakken en verder gaan, al of niet met KTPI", zegt Somohardjo aan Starnieuws. Hij vindt dat er genoeg rekening met iedereen is gehouden.

Somohardjo heeft voor 20.00 uur een structurenvergadering van PL bijeen geroepen. Hij wil verslag doen aan zijn kaderleden. De politicus gaat woensdag naar het buitenland om laatste propagandamateriaal te bestellen. Hij keert 21 februari terug. Somohardjo benadrukt dat eerst gewacht werd op het logo van V7. "Daarom konden wij nog geen bestellingen plaatsen. Wij hebben een enorm tekort aan propagandamateriaal", legt de politicus uit.

KTPI-voorzitter Willy Soemita heeft zaterdag aangegeven dat de top van zijn partij niet tevreden is met de twee posities op de kandidatenlijst voor De Nationale Assemblee. De KTPI mag de lijst trekken in Commewijne en heeft plek nummer 11 op de lijst van Paramaribo. "Ik wil geen positie. Ik ga de hamer overdragen aan jongeren. Maar plaats nummer 11 is voor ons niet acceptabel. Ook in Para en Wanica willen wij een positie, want we hebben hard gewerkt in die districten", zegt Soemita. Volgens Somohardjo heeft de KTPI een andere politieke agenda.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May