Rabin Parmessar gaat bijna weer op de knieën
02 Feb 2015, 14:00
foto
Rabin Parmessar is weer op de knieën gegaan om het publiek voor nog een termijn te vragen. (Foto: René Gompers)


NDP-topper Rabin Parmessar is zaterdag in Para bijna weer op de knieën gegaan om de aanwezigen te smeken te stemmen op de paarse partij. Een dag eerder te Land van Dijk ging Parmessar op de knieën (video) om dezelfde oproep kracht bij te zetten. In Para heeft Parmessar wederom zijn gehoor op het hart gedrukt voorzichtig te zijn voor de V7 en dat er alles aan gedaan moet worden om die combinatie van het regeren te weerhouden.

Op ‘Van Dijk’ waarschuwde Parmessar de aanwezigen tegen de V7. “De mensen van V7 zijn niet alleen de leiders en mensen van hier. Onderschat u niet hoe het buitenland hen helpt. Onderschat u niet hoe het buitenland via hen dit land wil overnemen. Mi e begi unu, mi wan go tap’ mi kindie gi unu.” Parmessar ging toen op de knieën. Hij sloot op zijn knieën zijn toespraak af.

Ook op La Vigilantia gaf Parmessar aan dat de verkiezingsstrijd gaat tussen ‘mensen die van het land houden en mensen die het land willen teruggeven aan het buitenland.’ Parmessar voorspelde dat de V7 met nieuwe listen gaan komen. “De toekomst van uw kinderen, van dit land, moeten we behoeden dat buitenlanders weer komen en die handlangers weer alles gaan verkwanselen,” riep Parmessar op. “Mi kan go baka tap mi kindie fu aksi ala Srananman fu no kon las a kondre disi.” Parmessar is niet op de knieën gegaan in het mulle zand onder de tent.

Parmessar was er op de wijkvergadering van La Vigilantia namens NDP-voorzitter tevens president Desi Bouterse. Op de wijkvergadering zouden er 500 VHP’ers en 200 NPS’ers zijn overgelopen. Op de vergadering - waar er overigens een heel klein deel van de 700 ‘overlopers’ aanwezig was - zijn de stapels inschrijfformulieren aan Parmessar overhandigd. Voor de ‘VHP-overlopers’ heeft Madhwi Nandlal het woord gevoerd en voor de ‘NPS-overlopers’, Carlo van Doorn. Van Doorn is NDP’er en Nandlal is tien jaren VHP’er geweest. Voor Parmessar maakt het niet uit of de nieuwe leden geregistreerd waren of niet. “Belangrijk is dat ze doelbewust gaan stemmen,” merkte hij op.

René Gompers
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May