Seeka-jongeren willen ontwikkeling met eenheid
02 Feb 2015, 12:00
foto


De jongeren van Seeka roepen alle jongeren massaal op om te kiezen voor ontwikkeling met eenheid als stabiele basis. Ze zien graag dat Seeka, BP-2011 en PBP samen propaganda voeren en dan het liefst onder één vlag. De Seeka-jongeren vinden dat deze aanpak zal het eenheidsgevoel onder zowel de partijen als de achterban zal bevorderen.

Seeka, BP-2011 en PBP zijn verenigd in ‘A Nyun Combinatie’ (ANC). De partijvoorzitters Paul Abena, Linus Diko en Armand Kanape hebben op 28 januari daartoe een intentieverklaring getekend. De Seeka-jongeren zeggen in een verklaring dat samenwerken met andere jongeren zal moeten leiden tot zetelwinst van de combinatie. “De jongeren beseffen dat zij meer dan ooit de kans hebben om richting te helpen geven aan de toekomst van Suriname.”

ANC heeft aangegeven dat zij zich zal inzetten voor onderwijs, infrastructuur en agrarische ontwikkelingen; de speerpunten voor de ontwikkeling van het binnenland. Voor de jongeren is verbetering van de kwaliteit van het onderwijs in het binnenland de grootste prioriteit. De verklaring komt van de voorzitter van de Seeka-jongeren, Samuel Jabina en ondervoorzitter Kinte Abena.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May