Miranda wil verandering gedrag oplossing geluidsoverlast
19 Jan 2015, 08:00
foto
De politie bezig met controle van het geluid van de boxen.


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo Noordoost wil samen met de politie en jonge assembleeleden komen tot gedragsverandering bij jongeren die voor geluidsoverlast zorgen. Miranda zegt aan Starnieuws dat jongeren hun plezier mogen hebben, maar dit moet geen hinder veroorzaken voor anderen. Er zijn enkele acties gevoerd door de politie met ondersteuning van de bestuursdienst om het probleem van geluidsoverlast aan te pakken.

Behalve geluidsoverlast wordt ook alle troep van consumptie op diverse plekken achtergelaten. De dc meent dat door rekening met elkaar te houden, de jongeren ook hun lol kunnen hebben. Hij wil komen tot afspraken met hen, waarbij iedereen tevreden kan zijn.

Miranda zal jonge assembleeleden vragen om ook hun bijdrage te leveren door met de jongeren een gesprek aan te gaan. Ook de ondernemers zal worden gevraagd om extra vuilnisbakken neer te zetten. De jongeren moeten ervoor zorgen dat de plekken waar ze wat plezier met elkaar maken, worden opgeruimd voor ze weggaan. "Wij willen niet door hard op te treden het probleem verplaatsen naar andere gebieden, waar weer anderen last van ze zullen hebben. De dc is ervan overtuigd dat een juiste houding van beide kanten zal leiden tot een bevredigend resultaat.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May