Afdelingen ATM verhuizen naar Eduard Brumastraat
01 Jan 2015, 20:00
foto
De afdelingen die gehuisvest zijn aan de Wagenwegstraat, zullen beginnen met de verhuizing naar de Eduard Brumastraat. (Foto: ATM)


De afdelingen Arbeidsmarkt, Begrotings- en Financiële Zaken en Voorlichting van het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM) zullen verhuizen naar de Eduard Brumastraat. Deze afdelingen zijn gehuisvest aan de Wagenwegstraat. Minister Michael Miskin deelde in zijn jaarafsluitingsrede mee dat de verbetering van de huisvesting voor het ministerie, het personeel en de personen die gebruik maken van de diensten, aangepakt wordt. In november 2013 is het hoofdkantoor verhuisd naar de Eduard Brumastraat.

ATM zal dit jaar trachten drie gebouwen die in het centrum van de stad liggen van de hand te doen om met de verkregen middelen de huisvesting verder te verbeteren. Het ministerie zal ook verder werken aan nieuwe ontwerpwetten en bestaande wetten wijzigen, waardoor de positie van de werkende klasse zal verbeteren. In voorbereiding zijn een ontwerpwet Zwangerschapsverlof en herziening van de Ontslagwet, de Vakantiewet en de Surinaamse Ongevallen Regeling.

Het verbeteren van de positie van de medewerkers van ATM, wordt volgens Miskin onverkort voortgezet in samenspraak met het ministerie van Binnenlandse Zaken. Er wordt ook continu gewerkt aan het rechttrekken van de positie van de FISO-slachtoffers. Onlangs heeft Binnenlandse Zaken een beschikking geslagen die de gelegenheid biedt aan personen die tenminste een jaar zijn belast met de waarneming van een functie en die niet voldoen aan de FISO-voorwaarden definitief in de waargenomen functie kunnen worden benoemd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May