Prominente leden van Nieuw Suriname nu bij de NDP
08 Dec 2014, 01:00
foto
De dr-leden van Nieuw Suriname Perdiepkoemar Paltie en Jiwan Parmessar, worden geflankeerd door de hoofdbestuursleden Bisnoepersad Dalloesingh (links) en Rashied Doekhie.


Twee prominenten uit de politieke partij Nieuw Suriname (NS) waren zaterdagavond bij de ingebruikname van het infocentrum van de NDP aanwezig. Perdiepkoemar Paltie en Jiwan Parmessar, die beiden districtsraadsleden (dr-leden) van NS zijn, zeggen dat hun aanwezigheid bij de opening moet betekenen dat zij zich zullen inzetten voor meer zetelwinst voor de paarse partij.

De dr-leden zeggen het goede beleid te ondersteunen en willen ontwikkeling in het district. Zij vinden dat in zo een korte regeerperiode van vier en een half jaar, geen enkele andere regering zoveel ontwikkeling gebracht heeft voor Suriname in het algemeen en voor Nickerie in het bijzonder. Zij willen niet meer aan de kantlijn staan.

Parmessar zegt dat hij de regering altijd kritisch heeft beoordeeld. "Nu wil ik samen met de bestuursleden van Henar de mensen oproepen om die ondersteuning te geven aan de NDP, zodat er meer gedaan wordt voor de samenleving". Paltie en Parmessar delen mee dat binnenkort zij een groep van NS zullen presenteren aan de NDP.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May