ABOP wil met verkiezingsbureau VHP de pas afsnijden
07 Dec 2014, 14:00
foto
ABOP-aanhangers tijdens de 'dyolo moni show' van partijleider Ronnie Brunswijk.


De opening van het verkiezingsbureau van de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelings Partij (ABOP), vond zaterdag onder grote publieke belangstelling plaats. Dit centrum staat aan de Jagernath Lachmonstraat 99, in het ressort Flora. Dit bureau is bedoeld als een krachtmeting tegen vooral de VHP, die haar hoofdkwartier ook in deze straat heeft. De opening werd verricht door partijvoorzitter Ronnie Brunswijk. Volgens hem zal dit bureau maandag al operationeel zijn en dient als het brein van de partij op weg naar de verkiezingen van 2015.

Dat de ABOP nu dichterbij het centrum van de VHP is, is bedoeld om de oranjepartij het pad af te snijden, meent Marinus Bee, voorzitter van het Congres. "Ze zijn gewaarschuwd". Ook Edward Belfort stuurde een waarschuwend geluid richting de VHP. "De tigri is dichtbij, dus opgepast. Velen hebben volgens hem geprobeerd de ABOP in een hoek te drukken. Nu blijkt dat we niet meer weg te denken zijn in de politiek". Brunswijk verzekerde dat vanuit dit centrum het land veroverd zal worden. Het zal vast wel niet gemakkelijk gaan, weet de politicus en ze onderschatten ons. Volgens Alice Amafo moeten de partijleden waakzaam zijn en als een strijder, de verkiezingen in gaan.

Brunswijk heeft ook een 'dyolo moni show' weggegeven. "Ik heb geen lantigeld nodig. Stem niet voor een vriendje. Iemand die geen geld heeft en lanti moni nodig heeft. Deze mensen belazeren de samenleving", meent hij. "Als ze eenmaal daar zitten, is het een kleine groep die zal genieten van de rijkdommen van het land. Brunswijk meent dat hij met zijn show wil aantonen bereid is te delen met de minder bedeelden. Gisteren is ook de ABOP app officieel in gebruik genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May