Bermen Thurkowstraat worden verfraaid
06 Dec 2014, 19:00
foto
De Berm van de Turkowstraat is beplant in opdracht van dc Jerry Miranda. (Foto: BIC Paramaribo Noordoost)


Districtscommissaris (dc), Jerry Miranda, is begonnen om in bestuursressort Paramaribo Noordoost te verfraaien met het laten beplanten van alle bermen, pleinen en andere openbare plaatsen. Het directoraat Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken zal hieraan meewerken.

Als eerste is begonnen met de bermen van de Thurkowstraat. Deze worden beplant met Zonne- en Allamanda bloemen. Eerder zijn alle reclameborden verwijderd met uitzondering van twee billboards op de rechterberm, waar wel vergunning voor is verleend, meldt het Burger Informatie Centrum (BIC) Noordoost.

Volgens de dc is besloten om geen vergunning meer te verlenen voor het plaatsen van reclameborden langs deze weg. De beplanting van de bermen zal een mooier beeld vormen voor bezoekers aan ressort Blauwgrond. John Lecton, van Openbaar Groen, heeft toegezegd alle maatregelen welke onder zijn directoraat vallen, te ondersteunen. Onderhoud en verzorging van de bloemen en planten zullen door Openbaar Groen worden gedaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May