Para door geestelijke leiders opgedragen aan God
29 Nov 2014, 20:00
foto
De activiteit was druk bezocht door christenen van verschillende denominaties.


Een platform van geestelijke leiders heeft het district Para een dag voor de viering van 39 jaar Srefidensi opgedragen aan God. Aan de speciale gebeds- en lofprijzingsdienst hebben 24 gemeenten van het district meegedaan. Voor de dienst was er een processie van alle christenen in culturele dracht. Districtscommissaris Jerry Miranda was ook aanwezig en moedigde aan tot eenheid in geloof. Pastor Patrick Bottse bracht het woord bij de dienst.

Christenen van Para hebben eerder in de maand november alle vijf ressorten in het district, gedurende 7 weken volgens het principe van Jericho opgedragen aan de Here. Alle hindernissen die de ontwikkeling van Para dwarszitten zijn verbroken door de gebeden. Alle kerken hebben hiermee meegedaan. De trekkers van deze activiteiten zijn Guno Polak, pastor Micheal Pinas en pastor Marthin van Ravenswaay.

Het opdragen van het district heeft tot gevolg het vergroten van het platform van de geestelijke leiders van de RK-kerk, de EBG en de Volle Evangeliegemeente. De Denominaties van Para organiseerden in het verleden reeds gezamenlijke activiteiten tijdens de viering van nationale feestdagen. Het platform van geestelijke leiders ondersteund door het Netwerk Para Festival, geeft als vertegenwoordiging van sociaal-maatschappelijke organisaties aan, regelmatig ontmoetingen als deze te zullen organiseren in de ressorten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May