Man staat terecht voor verkrachten zwangere
29 Nov 2014, 02:00
foto


Carlos B. wordt ten laste gelegd dat hij het twintigjarige nichtje van zijn vrouw heeft verkracht op 4 juni. Het slachtoffer is zeven maanden zwanger. De verdachte zegt dat hij haar niet heeft verkracht, maar dat het om vrijwillige seks ging. Hij zag haar uit de badkamer komen en toen hij naar de kamer ging, zag hij haar in een bustehouder en onderbroek staan. Hij kon de verleiding niet weerstaan.

Het slachtoffer woont in Frans-Guyana en komt regelmatig naar Suriname. Een tante van het slachtoffer en schoonzus van de verdachte werden gehoord door rechter Marie Mettendaf. De vrouw verklaarde dat zij aan het werk was toen zij gebeld werd door een buurvrouw. Toen ze aankwam, merkte zij op dat het slachtoffer nauwelijks kon lopen en dat haar mond bloedde. Zij vroeg aan de verdachte of hij seks met het slachtoffer had gehad, maar hij ontkende het. Hij vertelde haar dat het slachtoffer hem om babyspullen vroeg en in ruil daarvoor mocht hij seks met haar hebben. Hij heeft haar toen twee klappen gedraaid, beweerde de verdachte. De tante merkte op dat de babyspullen al gekocht waren. Zij vroeg tot drie keren toe of zij het slachtoffer naar de dokter moest brengen, zodat er nagegaan kon worden of ze verkracht was. De verdachte stemde in. De vroedvrouw en de gynaecoloog hebben beiden vastgesteld dat de zwangere vrouw verkracht is. Er werd toen aangifte gedaan en Carlos B. werd opgesloten.

Ook de buurvrouw werd gehoord. Zij verklaarde dat ze in de regen zag dat het slachtoffer rennend naar haar woning kwam. Ze liep naar buiten maar toen riep de verdachte haar en vroeg of zij op zijn zoontje kon letten, omdat het slachtoffer dat niet wil doen. Ook zei hij aan de buurvrouw dat het slachtoffer zou vertellen dat zij door hem verkracht was. De buurvrouw vertelde dat het slachtoffer continu huilde en niet goed kon lopen. Zij beefde.
De verdachte bekende dat hij seks met haar heeft gehad, maar dat het vrijwillig was. Volgens hem klaagde het slachtoffer na de seks dat hij ruw met haar was omgegaan. Op 8 januari 2015 zal er requisitoir en pleidooi gehouden worden in deze zaak.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May