Somohardjo schakelt advocaat Truideman in voor Dors
14 Nov 2014, 21:15
foto
Regillio Dors en Paul Somohardjo.


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), heeft advocaat Frank Truideman ingeschakeld om partijgenoot Regillio Dors bij te staan. Hij is in verzekering gesteld door de politie van Nickerie. Somohardjo zegt het bericht op Starnieuws te hebben gelezen. Hij heeft daarna gelijk actie ondernomen om juridische bijstand in orde te maken.

De politicus merkt op dat in dit stadium de advocaat alleen toegang kan hebben tot Dors. "Ik weet niet of het waar is dat Dors iets af weet van verdovende middelen die in de tas zijn gevonden. Het kan ook een boobytrap zijn. Dit moet worden uitgezocht. Wij gaan uit van zijn onschuld", stelt Somohardjo.

De voorzitter van de PL merkt op dat de aanhouding van Dors, die op 25 oktober van de NDP overstapte naar zijn partij, een vingerwijzing is voor iedereen. "Ik zal al mijn partijgenoten op het hart drukken om heel voorzichtig te zijn. Iemand kan iets in je auto of elders plaatsen, waardoor je in problemen kan komen", meent Somohardjo. Hij kent Dors niet als iemand die iets te maken heeft met verdovende middelen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May