Regillio Dors aangehouden door politie Nickerie
14 Nov 2014, 19:35
foto
Regillio Dors (foto Facebook)


Regillio Dors is aangehouden door de politie van Nickerie. Hij heeft een tas gisteren meegeven aan een militair die naar Paramaribo afreisde. Starnieuws verneemt dat de politie van Burnside bij onderzoek verdovende middelen aangetroffen heeft in de tas. Ook zouden er onderdelen van een combine zijn ontdekt in de auto van de militair, waarvan de afkomst niet duidelijk is.

Na onderzoek van de Militaire Politie is het dossier doorgestuurd naar de politie van Nickerie. Dors is opgespoord en verhoord. Hij heeft toegegeven dat hij de tas gegeven heeft aan de militair. Het gaat om een vriendendienst. Deze was bestemd voor zijn broer die in Paramaribo is. Dors verklaarde niet precies te weten wat er zich in de tas bevond. Hij ontkent iets af te weten van de verdovende middelen.

Nadat Dors voorgeleid werd voor een hulpofficier van justitie, is het besluit genomen dat hij in verzekering wordt gesteld. Dors is onlangs in het nieuws gekomen nadat hij van de NDP overgestapt is naar Pertjajah Luhur. Dors was coördinator van de NDP-jongeren in Nickerie. Zondag heeft hij in een gesprek met president Desi Bouterse zijn hart gelucht over waarom hij de overstap heeft gemaakt naar Pertjajah Luhur. Dors zei aan Starnieuws dat het een goed gesprek was en dat hij openhartig heeft kunnen praten met de president, die respect toonde voor zijn besluit.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May