Assembleeleden bekijken mogelijkheid voor 'middenblok'
06 Nov 2014, 06:00
foto


Naast de Mega Combinatie en de zeven samenwerkende partijen, wordt de druk opgevoerd om met een middenblok te komen. De trekkers van dit blok moeten onder andere de assembleeleden Premdew Lachman, Harish Monorath (Nieuw Suriname), Lekhram Soerdjan (VHP) en Soedeshchand Jairam (PVF) worden. Lachman met de informatie geconfronteerd, zegt aan Starnieuws dat de druk vanuit de tweede linie opgevoerd wordt, maar dat er nog geen besluiten zijn genomen.

Lachman merkt op dat Monorath en hij met verschillende politieke partijen gesprekken hebben gevoerd om samen te werken. Er zijn nog geen concrete afspraken gemaakt. Hij bevestigt aarzelend dat de achterban het liever heeft dat er een alternatief komt tegen de twee grote blokken.

Starnieuws verneemt dat een mogelijke optie is om samen te werken met de ABOP. In verschillende districten kunnen er op deze manier diverse zetels worden binnengehaald. Lachmon wil niet in details treden, maar merkt op dat de druk van de achterban serieus moet worden bekeken. Hij houdt nog alle opties open.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May