Bestuur Seeka krijgt mandaat voor onderhandelingen
04 Nov 2014, 15:00
foto
Leden van Seeka op bij de herdenking van de dertiende verjaardag van de partij.


Het bestuur van Seeka, onder leiding van Paul Abena, heeft mandaat van de structuren om te onderhandelen over de samenwerking binnen A Combinatie. Er is ook groen licht gegeven om, indien nodig, met andere politieke partijen/combinaties gesprekken te voeren. Ook het bestuur van Seeka is aangevuld tot negen leden.

Abena laat optekenen dat Seeka nu een nieuwe fase ingaat, waarbij hard werken vereist is om zetelwinst te kunnen behalen in 2015. Hij bedankte op een bijeenkomst zondag allen die hem als persoon hebben ondersteund en de leden voor het niet verlaten van de partij, ondanks de moeilijke tijden binnen de organisatie. “So meni sma ben denki taki Seeka ben kaba a mundu” (velen dachten dat Seeka er niet meer bestond), maar God zij dank, Seeka bestaat er nog.

De partijleider hield zijn achterban ook voor dat er veel en goed werk verzet is tijdens zijn periode als minister van Sport- en Jeugdzaken. Hij benadrukte dat zijn aftreden niet het gevolg is geweest van mismanagement, maar omdat de partij geen enkele zetel heeft. Hij deed daarom een beroep op de structuren om zich ten volle in te zetten, zodat bij de komende verkiezingen wel zetels worden behaald.
Seeka vierde op 2 november haar 13-jarig bestaan. Abena heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de afdelingsbesturen van Para en Brokopondo te installeren. Daarnaast zijn een viertal kernbesturen, de Vrouwenraad en Ouderenraad geheractiveerd.

Het bestuur van Seeka bestaat uit: Paul Abena (voorzitter), Oscar Flakkalobi (ondervoorzitter), Ingrid Bergstroom (secretaris), Franklin Misiekaba (penningmeester) en de commissarissen Ursila Kewal, Anoebkoemar Jamal, Maria Pradong, Jan Dehli en Samuel Jabini.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May