Nieuw concept Bergendal Resort, ook voor breed publiek
02 Nov 2014, 08:00
foto
Bezoekers Bergendal Resort krijgen een rondleiding. (Foto: René Gompers)


Bergendal Eco & Cultural River Resort opereert vanaf 1 november volgens een nieuw concept. Het bedrijf gaat niet langer alleen het ‘All-in’ model toepassen. De verandering zorgt ervoor dat het Bergendal ressort in het district Brokopondo, toegankelijk wordt voor een breed publiek. “Elke Surinamer, maar ook diegenen die ons land bezoeken moeten eens geweest zijn op Bergendal”, stelt Ben D’Leon, commercial manager van het ressort.

De belangrijkste reden voor de aanpassing is het tarief, deelt D’ Leon mee. “Het tarief alleen weerhoudt potentiële bezoekers van een trip naar dit ressort terwijl dit een van de best voorziene plaatsen is in het land.” Met het nieuwe concept daalt de prijs van US$ 118 per persoon voor een overnachting, drie maaltijden en een historische boswandeling, naar US$ 90 per persoon, voor een overnachting met ontbijt. Wie met eigen vervoer komt, betaalt tien Amerikaanse dollars minder. Volgens het nieuwe model zijn ‘dagjesmensen’ nu ook welkom. Bezoekers kunnen in plaats van een buffet, hun maaltijden bestellen volgens een menu. Op deze manier krijgen bezoekers wat ze lusten. Ze zijn niet gebonden meer aan wat de pot op een bepaalde dag schaft”, zegt D’ Leon.

Bergendal gaat behalve de tariefaanpassingen nieuwe producten bieden. Zo zijn er nieuwe wandelroutes aangelegd door het dichte oerwoud. Bezoekers kunnen na lange tijd weer terecht voor een massage en alles wat hoort bij het welzijn van lichaam en geest. Picknicken in de ongerepte natuur en activiteiten speciaal voor kinderen horen ook bij het breder aanbod.

“Het wordt een hele klus maar wij hebben geluisterd naar de suggesties van onze klanten. Dit is een een uitdaging maar de tijd hier doorgebracht wordt zeker aangenamer”, garandeert D’ Leon. “Het gaat niet alleen maar om een uitje, het gaat om relaxen, om ‘quality time’ met elkaar te hebben.” Het bedrijf is nu in staat om ‘diner by design’ en trouwerijen uit te voeren. ‘Diner by design’ houdt in dat klanten een locatie op het complex mogen uitkiezen en laten aankleden naar hun wensen voor een diner compleet met een ober en een kok. De nieuwe producten en het nieuwe concept zijn op zaterdag gepresenteerd.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May