SOL komt cliënten tegemoet; verloot twee Ford Rangers 2014
31 Oct 2014, 14:00
foto


Brandstofmaatschappij SOL Suriname begint op 3 november met de promotie van 'Win one of the two Brand New Ford Rangers 2014'. De vorige loterij is mislukt door externe onregelmatigheden die geconstateerd waren. General Manager van SOL, Mark Goede, zegt aan Starnieuws dat het lang geduurd heeft voordat de vorige trekking ongeldig werd verklaard. SOL heeft samen met Ford besloten om een extra hoofdprijs toe te voegen aan deze promotie. Cliënten kunnen nóg een gloednieuwe Ford Ranger winnen.


Bij aankoop van Sol Go Further-benzine of Sol Go Even Further-low sulphur diesel kunnen automobilisten meedoen aan de loterij. De promotie duurt tot 11 december. De trekking zal plaatsvinden op 13 december. Goede zegt dat de klanten beloond worden voor hun getoonde geduld. Hij verzekert dat deze keer de trekking goed zal verlopen en de eigenaars de Ford Rangers in ontvangst kunnen nemen.

Bij elke besteding van SRD 20 aan Sol Go Further-benzine of Sol Go Even Further-diesel, ontvangt de klant een coupon die moet worden ingevuld en gedeponeerd in een daarvoor bestemde verzegelde bus bij de Sol Service Stations. “Wij willen de klanten aanmoedigen ‘Sol Go Further’-brandstoffen te blijven gebruiken omdat deze erop gericht zijn de prestaties van zowel benzine- als dieselmotoren te verbeteren. We willen onze klanten bedanken alsook hun leven veraangenamen, en de kans op het winnen van een van de twee splinternieuwe Ford Rangers kan daaraan zeer zeker bijdragen”, meent Goede.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May