Shardakoemarie B.: 'Leven van mijn man is in gevaar'
15 Oct 2014, 06:00
foto


Shardakoemarie B. zegt aan Starnieuws dat sedert haar echtgenoot Virindersing B. ingesloten is, de familie zich onveilig voelt. Volgens haar rijden er steeds onbekende voertuigen in haar buurt. Ook wordt de familie steeds bedreigd met ontvoering of met de dood. Virindersing B. zou samen met andere personen de vermiste Narinderkoemar Mahabier opgehaald hebben. Dit gebeurde op 28 augustus op de werkplaats van de vermiste te Okrodam, ressort Weg Naar zee. Vanaf dat moment is Mahabier spoorloos.

Shardakoemarie B. merkt op dat zij niet meer uit huis durven te gaan. “Wat ik weet is dat mijn man niets met die drugsdeal te maken heeft. Ook is de drugs niet bij ons. Ik heb bij de recherche aangegeven dat wij bedreigd worden. Ik vrees voor het ergste; ik ben bang dat mijn man vroeg of laat ook gegijzeld zal worden. Zijn leven is in gevaar”, stelt Shardakoemarie B. Zij vertelt dat Virindersing B. enige kostwinner in huis was en dat de familie het nu bijzonder moeilijk heeft.

Raadsman Gregory Sitaram die de verdachte bijstaat, zegt aan Starnieuws dat zij de informatie hebben dat het leven van zijn cliënt in gevaar is. Volgens de advocaat is dit reeds kenbaar gemaakt op verschillende momenten aan de daartoe bevoegde autoriteiten. “Vanwege verklaringen die Virindersing B. reeds heeft afgelegd, is zijn leven nu in gevaar. Hij is de enige verdachte die zijn medewerking aan het politioneel onderzoek heeft verleend. Dit wordt hem niet in dank afgenomen. De politie zou het onderzoek vanuit alle bestaande optiek moeten verrichten, maar dat is nog niet gebeurd”, deelt Sitaram mee.

Volgens informatie zou Virindersing B. verklaard hebben dat Mahabier overgestapt was in een ander voertuig. Dat voertuig reed met Mahabier weg, terwijl Virindersing B. terugkeerde. Op 29 augustus rond drie uur in de ochtend belde de vrouw van Mahabier. Dat was de laatste keer dat hij telefonisch bereikt werd en gesproken had. Hij zou haar verteld hebben dat hij met een vriend ver weg was en dat hij de volgende dag terug zou komen. Ook zou hij haar gezegd hebben dat hij niet lang kon praten, omdat de batterij van zijn mobiel niet opgeladen was. Volgens korpschef Humphrey Tjin Liep Shie gaat het hier om een grensoverschrijdende drugszaak.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May