Nickerie gaat in beweging op Volksplein
15 Oct 2014, 22:00
foto
Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh feliciteert de voorzitter Regi Li Fo Sjoe met zijn benoeming.


Het Volksplein van Nickerie wordt maandag, woensdag en vrijdag van 17.00 tot 21.00 uur afgesloten. Dan kan de bevolking, niet gestoord door het verkeer, veilig in eigen tempo bewegen. Er zijn ook plannen om diverse takken van sport uit te oefenen, zoals beach volleyball en mini-veldvoetbal.

Districtscommissaris (dc) Wedprekash Joeloemsingh installeerde samen met directeur Antoine Elias van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie de commissie 'Nickerie in Beweging'. Deze commissie staat onder leiding van de arts Regi Li Fo Sjoe. De dc legt uit dat "als je een gezond volk wil en als de productie omhoog moet, is het belangrijk dat je in beweging moet zijn".

Elias zegt dat het ziekenhuis door dit doel te ondersteunen aan preventieve gezondheidszorg doet. Er is een EHBO-kit geplaatst bij ‘s Lands Apotheek aan de Landingstraat voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren. Namens de politie zit het hoofd van de Bikers unit van Nickerie in de commissie voor het handhaven van de orde en veiligheid tijdens deze drie dagen. Li Fo Sjoe deelt mee dat er nauw samengewerkt zal worden met de sportorganisaties om meer mensen te laten bewegen. Het doel is uiteindelijk dat Nickerie gezonder wordt en dat de miljoenen die betaald worden voor medicamenten anders besteed kunnen worden. De commissie bestaat naast Li Fo Sjoe uit secretaris Aarti Kalloe, penningmeester Hanisha Jairam, Ponirin Wongsosoeparto, Wedanand Mahadew, Brian Tjon Kwie Sem en Mones Nazarali zal zich bezighouden met de Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May