Parsasco gedenkt kinderafdeling van het LMSZN
27 Sep 2014, 04:00
foto
Onderdirecteur Ronny Bardan van Parsasco overhandigt wat spullen aan de directeur van LMSZN Elias en zuster Juliet Alpin.


De kinderafdeling van het Drs. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN) heeft vrijdag van de verzekeringsmaatschappij Parsasco speelgoed gedoneerd gekregen. Volgens onderdirecteur Ronny Bardan van Parsasco is het beleid van het bedrijf om iets te geven aan de samenleving, wat tastbaar is. “Als wij een feestje zouden geven, dan is het voor dat moment”, zegt Bardan. Parsasco is heeft zijn intrek genomen in een eigen pand. Dit bedrijf is sedert 1995 in Nickerie gevestigd.

Algemeen directeur, Antoine Elias, is bijzonder verheugd met deze geste. Hij zegt dat Parsasco een unieke donor is. Elias deelt mee dat Parsasco gevraagd heeft wat het ziekenhuis graag zou willen hebben. Hij was verrast toen het bedrijf hem het voorstel deed om zijn verlanglijstje in te dienen. Meestal moet een projectdossier gemaakt worden, waarna dit wordt beoordeeld.

Elias zegt dat deze spullen precies op tijd zijn aangeschaft omdat in januari gestart wordt met het moderniseren van de kinderafdeling van het LMSZN. Nadat Elias de spullen in ontvangst heeft genomen, droeg hij ze over aan zuster Juliet Alpin, hoofd van de kinderafdeling. Alpin gaf aan de directie van Parsaco een presentje namens de kinderafdeling van het LMSZN.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May