Directeur Rusland IDPM: Grote behoefte aan trainingen
20 Sep 2014, 01:00
foto
Studenten die getraind zijn door IDPM. In het midden, directeur Gregory Rusland.


Het Institute for Development Planning and Management (IDPM) is vrijdag gestart met de tweede training op het gebied van onderzoeken en schrijven. Directeur Gregory Rusland geeft aan dat het IDPM inspeelt op een grote behoefte die er is. Studenten worden getraind in het vlot doen van onderzoek en het schrijven van werkstukken, die onderdeel zijn van elke opleiding aan de universiteit of HBO opleidingen.

Het IDPM heeft volgens Rusland succesvolle trainingen voor het hoger kader verzorgd over project planning, management, financiering, marketing voor bedrijven, ambtenaren en ondernemers. Bij de eerste training die drie weken geleden werd verzorgd, waren er meer inschrijvingen dan verwacht, waardoor een herhaling nodig was. De vorige groep is enthousiast en het IDPM overweegt om verder te gaan met dergelijke activiteiten om zo een bijdrage te leveren aan het vlotter afstuderen van studenten.

Naast de afgestudeerden aan de middelbare scholen hebben ook ouderen zich ingeschreven die in de eindfase van hun universitaire opleiding zitten, alsook personeel van verschillende organisaties die de informatie tot zich wensen te nemen. Alle twintig participanten aan deze training zijn vrouw. De coördinator van de training is Patricia Etnel die wordt bijgestaan door Maya Raghoe en Sheena Sugrim.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May