Identiteit slachtoffer steekpartij bekend (update)
09 Sep 2014, 10:30
foto


De man die maandagavond is overleden aan steekverwondingen op het parkeerterrein van TBL Cinemas is de 53-jarige Renato Steward. Tussen Steward en de vijftienjarige verdachte Irfan N. ontstond gisteravond omstreeks kwart voor tien een schermutseling.

Beide personen hadden verwondingen. De tiener is onder politiebewaking met de ambulance afgevoerd voor medische behandeling. Voor Steward kwam alle hulp te laat. Hij overleed op het parkeerterrein aan zijn verwondingen.

Irfan is na behandeling in verzekering gesteld door de jeugdpolitie. De politie meldt dat beide mannen ruzie kregen die totaal uit de hand is gelopen. Renato bracht de tiener enkele rake klappen toe en greep op een bepaald moment naar een mes. Er ontstond toen een schermutseling tussen de heren.

Het gelukte Irfan zijn belager het mes afhandig te maken en bracht hem steekverwondingen toe in zijn hals-, borst en buikstreek. Het slachtoffer kwam ter plaatse te overlijden. De jeugdige verdachte liep tijdens de schermutseling ook een verwonding op in de halsstreek. Het mes is door de politie aangetroffen en in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May