PDO lanceert verkiezingscampagne in Commewijne
31 Aug 2014, 15:00
foto
Aanhangers van de PDO op de vergadering in Commewijne.


De Partij voor Democratie en Ontwikkeling heeft zaterdag te Tamansarie in het district Commewijne haar verkiezingscampagne ingeluid en een informatiecentrum in gebruik genomen. Het aankondigen van de verkiezingscampagne is de kroon op het werk dat in de afgelopen tijd is verzet, zegt de partij. Er zal conform de instructies van de leden samengewerkt worden met andere politieke partijen. De beslissing met wie in zee wordt gegaan zal niet lang meer op zich laten wachten

Voorzitter Waldy Nain zegt dat vanaf de oprichting in december 2014 de PDO onafgebroken gewerkt heeft aan het vormgeven geven van de organisatie en de structuren van de partij volgens nationalistisch en democratische uitgangspunten.
Elk hoofdbestuurslid kan maximaal twee zittingsperioden van vijf jaren aanzitten. Met deze bepaling komt de democratische structuur van de PDO goed tot uiting. Dit ook om verstarring te voorkomen en dynamiek te bevorderen, legt Nain uit.

Nain merkt op dat de PDO een volkspartij is en geen achterban kent "omdat in deze typering een etnische klank doorklinkt. Wij kenmerken de leden als volk, niet als achterban. Er wordt voor en met het volk gewerkt.’ De PDO heeft een landelijke aanpak en heeft de intentie om gezamenlijk de maatschappelijke en economische ontwikkeling naar behoren ter hand te nemen.
De PDO streeft naar regeringsverantwoordelijkheid om de ontwikkeling van de Republiek Suriname mede te bepalen en een directe positieve inbreng te hebben in het bestuur en te waken over de belangen van het volk, meldt de PDO.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May