Hakrinbank biedt nieuwe e-diensten aan
09 Aug 2014, 04:00
foto


Klanten van de Hakrinbank kunnen sinds kort gebruikmaken van twee nieuwe diensten op het gebied van e-banking: de Creditcard Instant Alerts en de E-statements in Internetbanking.

Bij Creditcard Instant Alerts ontvangen onze klanten direct een email bij elke transactie die zij plegen met hun Hakrinbank Creditcard. Deze service dient vooral om klanten te verwittigen van een creditcard transactie en ook om mogelijke frauduleuze transacties met hun Creditcard direct te signaleren, waardoor schade kan worden voorkomen. Met de E-statements in Internetbankieren kunnen Hakrinbank klanten zelf hun rekeningafschriften downloaden, bekijken, opslaan en eventueel uitprinten.

De Hakrinbank geeft met de introductie van deze twee diensten verdere invulling aan haar Missie, ‘De Hakrinbank biedt als innovatieve en dynamische instelling haar klanten een integraal pakket van hoogwaardige financiële diensten aan. Deskundige medewerkers leveren in teamverband maatwerk voor maximale klanttevredenheid’, zegt de voorlichting van de bank.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May