Nieuw Nickerie viert 135-jarig bestaan
07 Aug 2014, 06:00
foto


Nieuw Nickerie is vrijdag 135 jaar oud. Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh heeft een commissie geïnstalleerd om een aantal activiteiten te organiseren. Met het aansteken van de fakkel op het Brasaplein wordt het startsein gegeven van de activiteiten.

De commissievoorzitter Glenn Tjon Tjauw Liem, heeft een programma gepresenteerd dat zal gaan duren van 7 tot 9 augustus. Vandaag begint de Nickerie beurs waarbij bedrijven en instanties in het district zich zullen presenteren. Er wordt een lezing gehouden over Nickerie van toen tot heden. De avond wordt afgesloten met een culturele show.
Op 8 augustus wordt er in de avonduren een fietsen-soundbattle show en een Dj-battle gehouden. Hierna is er een kunstvuurwerkspektakel.

Op 9 augustus wordt er in de middag een fietsenspeurtocht voor de jongeren gehouden. De activiteiten worden afgesloten met optredens van lokale muziekformaties. Tjon Tjauw Liem geeft aan dat de centrale overheid SRD 100.000 heeft vrijgemaakt voor de viering van 135 jaar Nieuw Nickerie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May