Assuria opent walk-in te Lelydorp
20 Jul 2014, 03:00
foto
Eerste klant van Assuria walk-in Lelydorp, Mohamedrafie Bhagan. (Foto: Raoul Lith)


“Het is invulling geven aan de gedachte die wij enkele jaren geleden hebben ontwikkeld”, vertelt Assuria-directeur Stephen Smit vol trots tijdens de opening van de derde walk-in van de verzekeringsmaatschappij in Lelydorp. “Het idee is heel goed ingeslagen. De sfeer is anders, maar ook de openingstijden zijn anders, zodat de mensen in hun eigen tijd verzekeringszaken kunnen doen”, zegt Smit aan Starnieuws bij de officiële opening van het kantoor zaterdag.

Lelydorp heeft zich volgens hem tot een belangrijk woongebied ontwikkeld. “Je hebt meerdere winkels en banken hier en Assuria moest deel uitmaken van die ontwikkeling”, meent Smith. Ook de agenten van Assuria in het gebied kunnen hun zaken afhandelen bij de walk-in en hoeven niet speciaal meer naar de stad hiervoor.

Smit geeft aan dat verzekeringsproducten allemaal op elkaar lijken en je je dus moet onderscheiden met innovatieve ideeën. “Service, gemak, zekerheid en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk”, benadrukt hij. Binnenkort zal de maatschappij daarom ook een speciale mobiele applicatie lanceren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May