Dc belooft aanpak slechte wegen Anjoemara project
15 Jul 2014, 06:00
foto
De wegen naar Anjoemaraproject in Albina verkeren in een zeer slechte staat.


Albinezen die in het Anjoemaraproject wonen klagen steen en been over de slechte staat van de wegen. Volgens de bewoners van dit project zijn de wegen al jaren niet meer aangepakt. De kinderen moeten nu grote omwegen maken om de school te bereiken. Het verkeer van en naar het project ondervindt ook ernstige last en stagnatie.

De situatie heeft bijna geleid tot barricade van de weg maar door tactvol optreden van parlementariër Marinus Bee (A Combinatie/ABOP) is hiervan afgezien. Zaterdag is een spoedonderhoud geweest te Albina met de bewoners samen met enkele ressortraadsleden van het district. De parlementariër heeft direct aan de bel getrokken. De volgende dag was er een plaatselijke oriëntatie.

Bee heeft maandag contact gehad met de districtscommissaris (dc) Theo Sondrejoe van Marowijne om te praten over de slechte wegen van het Anjoemaraproject. De dc heeft beloofd de wegen te zullen aanpakken. Er is reeds een aannemer bereid gevonden om de wegen te egaliseren. Sondrejoe hoopt deze week te starten met de werkzaamheden. De straten van Anjoemara project worden binnenkort wel verhard. Er is onlangs een openbare aanbesteding gehouden. De Raad van Minister moet het werk nog gunnen. Dan kan volgens Bee een aanvang worden gemaakt met de bestrating. De oplossing van de dc is tijdelijk.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May