LMSZN neemt gerenoveerde klasse kamers in gebruik
28 Jun 2014, 04:00
foto
Met het doorknippen van het lintje, neemt districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh de klasse kamer in gebruik.


Het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie (LMSZN), heeft zes klasse kamers uitgebreid en opnieuw ingericht. Er is ook een kantoor- en schaftruimte voor de verpleging in gebruik genomen. Antoine Elias, algemeen directeur van het LMSZN, stelt dat er weer een deel van het beleidsplan 2012-2016 is uitgevoerd.

Verpleegkundig directeur Ruben Seedo deelde mee dat er twee 1e klasse en twee 2e klasse kamers waren. Sinds vrijdag heeft het LMSZN vier 1e klasse en twee 2e klasse kamers. Daarnaast heeft de verpleging nu ook een ruimte om te schaften en het afdelingshoofd heeft een eigen kantoortje. Seedo gaf aan dat de directie gewerkt heeft aan de behoefte van de cliënt vandaar de uitbreiding en herinrichting, waarbij ook aan het personeel is gedacht.

De genodigden voor deze speciale gelegenheid zijn vol lof over de positieve verandering. Het ziekenhuis wordt steeds beter en moderner en doet niet onder voor instellingen in Paramaribo. Parlementariër Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) merkte op dat hij voor de zoveelste keer aanwezig is in het ziekenhuis omdat er weer een grote vooruitgang is geboekt. Hij prees de directie voor het goede werk en zei dat de gemeenschap hiervoor erg dankbaar is. Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh feliciteerde de Nickeriaanse gemeenschap met de renovatie en merkte op dat de mensen waar krijgen voor hun geld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May