Brazilië niet langs Mexico
17 Jun 2014, 18:06

Brazilië heeft niet kunnen winnen van Mexico. De wedstrijd eindigde zoals het begon: 0-0.

Het gastland begon goed aan de wedstrijd, maar de aanvallen liepen spaak omdat Fred steeds buitenspel liep. Mexico keek de kat uit de boom en kwam pas halverwege de eerste speelperiode gevaarlijk opzetten. Het eerste gevaar kwam van Mexico en wel via een afstandsschot. Hierna kwam Brazilie enkele malen goed opzetten, maar tot een doelpunt kwam het niet, aangezien doelman Ochoa op zijn best was.

Opvallend was dat Mexico het na de spelhervatting vooral probeerde met afstandsschoten. Gedurende de eerste twintig minuten van de tweede speelperiode was het gastland behoorlijk onder druk en kwam deze periode niet aan te pas. Halverwege de tweede helft werd Fred vervangen door Jo, echter bleef het gewenste resultaat uit. Brazilië heeft een aantal doelrijpe kansen gecreëerd, maar vond telkenmale doelman Ochoa op zijn weg.