Politie arresteert 'kleine' drugsverkopers
17 Jun 2014, 13:35
foto


Op verschillende locaties trad de anti-Narcotica Brigade maandag op tegen drugsverkopers. Gregory B. (31) en Serginho G. (24) zijn op Latour aangehouden. Zij hadden marihuana, hasj en XTC tabletten in hun bezit. Beide verdachten hadden digitale fijnwegers en vermoedelijk drugsverpakkingsmateriaal bij zich.

Maikel W. (33) is te Munderbuiten aangehouden met marihuana en hasj in zijn bezit . Er is ook een digitale fijnweger bij hem aangetroffen. Bij deze drie verdachten zijn in totaal 195,5 gram marihuana, 82,4 gram hasj en 4 XTC tabletten aangetroffen en in beslag genomen. Er is ook SRD 740 in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat dit geld verkregen is uit de verkoop van drugs.

De verdachten zijn in verzekering gesteld. Zij zijn zogenaamde 'kleine' drugsdealers die veelal langs de openbare weg drugs in gebruikershoeveelheden aan de man brengen. De drugsverkopers hebben meestal digitale fijnwegers bij zich. Deze apparaatjes gebruiken ze voor het geval een koper een grotere hoeveelheid drug wil kopen dan wat reeds voorverpakt is, meldt de politievoorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May