Verdachte kapt vriend in dronkenschap
13 Jun 2014, 01:00
foto


De verdachte Dewkoemar R. heeft zijn vriend in dronkenschap gekapt aan zijn linkerarm. Hierdoor kan het slachtoffer zijn arm niet meer gebruiken om werkzaamheden uit te voeren. De verdachte verklaarde op de rechtszitting van donderdag tegenover rechter Marie Mettendaf dat hij niet weet wat hij gedaan heeft. Hij kan zich dat moment niet herinneren en ook had de verdachte geen motief daartoe.

Op die bewuste dag waren beide vrienden aan het borrelen. Zij gingen uit elkaar en getuigen verklaarden dat de verdachte later met een houwer terugging. Het slachtoffer was al in zijn woning en zij hoorden een gestommel bij de deur. Toen hij opendeed, zag hij zijn vriend met een houwer in de hand. Die hakte in op hem. De mannen zijn al vier jaar met elkaar bevriend.

Mettendaf merkte op dat Dewkoemar R. geen onderdak had. Zijn vriend, het slachtoffer, verzamelde materiaal aan het werk en bouwde een onderdak voor hem. Ook heeft het slachtoffer zelf zijn onkosten bij het ziekenhuis betaald. Advocaat Shefani Amirkhan die Dewkoemar R. bijstaat voerde aan dat haar cliënt bereid is de onkosten te betalen. De rechter adviseerde de verdachte om geen alcohol te gebruiken, aangezien hij handelingen pleegt waarvan hij niet bewust is. Deze zaak zal op 26 juni verder behandeld worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May