Loswijk sluist JR ten koste van TOK naar topsectie
26 May 2014, 02:00
foto
Jong Rambaan dolgelukkig met de overwinning.


De voetbalwedstrijd in het Lidbonden toernooi tussen Jong Rambaan (JR) en TOK is een ware topper geworden. De winnaar was direct goed voor een rechtstreekse ticket in de Topsectie en wel de Eerste Klasse. Na een 0-0 ruststand werd het in een bomvol Emiel Brielle Stadion te Lelydorp uiteindelijk 1-0 voor de thuisploeg.

Beide ploegen waren tot dusver ongeslagen in hun poule. Echter ging de thuisploeg aan kop door een beter doelsaldo. Door de overwinning zijn ze rechtstreeks in de eerste klasse.

Het enige doelpunt in deze harde wedstrijd kwam van Donovan Loswijk. Hij werd halverwege de tweede helft niet goed afgedekt door de verdediging van TOK. De bal kwam voor zijn voeten en met de punt van zijn schoen noteerde hij 1-0.
Gezegd mag worden dat TOK. ook vanaf het begin goed weerstand bood. Tot tweemaal toe bracht de doelpaal redding voor JR.

De dolgelukkige Kris Biharie voorzitter van JR was dor het dolle heen na het horen van de laatste fluitsignaal. Met de gebruikelijke hoed op zijn hoofd rende hij vastberaden en schreeuwend het veld op.
Trainer van JR Mohammed Ramkisoen, is blij met de ongeslagen status van zijn ploeg. Hij denkt nu al aan nieuwe aankopen, want in de eerste klasse is het niveau hoger. We zitten dan ook met ploegen als Robinhood en Voorwaarts die weer in de hoofdklasse willen komen.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May