Brunswijk: 'Ik studeer in maart af als bachelor Bedrijfskunde'
24 May 2014, 16:40
foto
ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk (rechts) met leden van ex-Jungle Commando. (Foto: René Gompers)


Ronnie Brunswijk is door zijn achterban binnengebracht als de nieuwe president van Suriname, na de verkiezingen van 2015. Brunswijk gaf een show weg in het stampvolle André Kamperveenstadion. Hij werd aangekondigd als de 'echte democratische volksleider van Suriname'. Brunswijk daagde elke partij uit om hun kracht te tonen, zoals hij dat vandaag heeft gedaan. Hij bleef enige tijd stil staan op zijn studie en ontwikkeling. Brunswijk deelde mee dat hij maart volgend jaar zal afstuderen als bachelor in Bedrijfskunde.

Brunswijk ergerde zich eraan dat gezegd is dat hij geen visie heeft. Hij zei met eenieder in debat te willen gaan over welk onderwerp dan ook. Hij zal dan over de mensen lopen die beweren dat hij geen visie heeft over ontwikkeling. De politicus kondigde aan dat vanaf volgende week een ABOP-app wordt geïntroduceerd. Dan zullen honderdduizend mensen in één keer bereikt worden met boodschappen van de partij.

"Wij gaan mee met de nieuwe technologie", zei Brunswijk. Hij haalde aan dat alle middelen gebruikt zullen worden om te communiceren. Het Wetenschappelijk Bureau van de partij overhandigde Brunswijk het partijprogramma 2015. De voorzitter van de 'gele partij' haalde aan dat in 2015 de overwinning groot zal zijn. In 2015 zullen de mensen met hem komen onderhandelen, want hij verwacht een enorme winst.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May