Leilis belooft geregeld contact met het CBB
28 Apr 2014, 20:00
foto
Minister Edmund Leilis krijgt een feestelijk onthaal op het CBB. (Foto: Biza)


Het personeel van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) heeft minister Edmund Leilis van Binnenlandse Zaken (Biza) vanmorgen feestelijk ontvangen. Onder andere bondsvoorzitter Ronald Hooghart sprak hem toe en vroeg aandacht voor inpassingen van ambtenaren in het Fiso-systeem en het opzetten van vervolgopleidingen voor medewerkers.

Leilis was eerder directeur van deze hoofdafdeling van Biza. De huidige directeur, John Saharie, verwees naar deze periode en hoopte op een zonnige samenwerking. Leilis benadrukte dat CBB geen onbekend terrein voor hem is. Hij stond positief tegen de gedachte van het uitbreiden van opleidingen, omdat op deze wijze ambtenaren als professionals hun werk steeds beter en klantvriendelijker zullen kunnen doen.

In zijn toespraak bleef Leilis ook kort stilstaan bij de verkiezingen van 2015 en de rol van het CBB als verantwoordelijke voor de kiezerslijsten. Als nieuwe minister van het ministerie, is Leilis van plan om vaak ontmoetingen te hebben met het CBB. “U bent de deskundige. Wij zijn managers en u moet ons aangeven welke tools nodig zijn om een goede job te kunnen doen.” Aan het einde van het bezoek ontving minister Leilis een ingelijste geboorteakte van zichzelf cadeau, zegt de voorlichting van Biza.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May