'Nishaan 42' maten te groot voor 'De Ster'
28 Apr 2014, 11:00
foto


Acht van de tien verenigingen, verdeeld over de twee poules zijn dit weekend tegen elkaar uitgekomen in de finaleronde van de negende SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi. De wedstrijd Nishaan 42 van de Meerzorg Sport Bond tegen De Ster van de Nickerie Voetbal Bond werd in Meerzorg gespeeld. Na een 4-0 ruststand, verpletterde Nishaan 42, De Ster met 10-0.

De doelpuntenmakers bij Nishaan 42 waren; Jonathan Iroredjo 4x, Rishi Mertodikromo 2x, Lorenzo Leter, Jurgen Weidum, Lorenzo Zoutkamp en Ike Adams elk een doelpunt voor hun rekening nam. Twee spelers van De Ster kregen de rode kaart.

Volgens de competitieleider is deze ronde van het toernooi een halve competitie, waarbij elk team in elke poule vier wedstrijden zal spelen. De nummers 1 van elke poule gaat automatisch naar de topsectie van de SVB, terwijl er een beslissingswedstrijd komt voor de nummers twee. De winnaar van die wedstrijd krijgt de kans om op basis van promotie-degradatie wedstrijden alsnog een kans te maken om te spelen in de topsectie.

De overige uitslagen:
T.O.K-Tahitie, gespeeld in Moengo: 2-0
Jong Rambaan-The Rightous Brothers, gespeeld in LSB: 2-0
Inter Milaan-Real Cicero, gespeeld in SOLO:2-1

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May