Metamorfose voor Kinderhuis Ramoth
02 Apr 2014, 04:00
foto
Kinderhuis Ramoth, voor en na de schilderbeurt. (Foto: MGDF)


Medewerkers van de MGDF bedrijvengroep hebben de voorgevel van kinderhuis Ramoth in maart binnen een dag een nieuwe verflaag gegeven. Het bedrijf heeft het sociaal project uitgevoerd met twee doelen voor ogen: iets teruggeven aan de samenleving én de saamhorigheid tussen de medewerkers van de bedrijven bevorderen. In totaal zijn ongeveer 130 medewerkers druk in de weer geweest.

Intussen zijn ook de schutting en enkele kleinere werkzaamheden aangepakt. Deze week wordt de rest van het gebouw gewassen en het plafond van de opslagruimte in de garage vervangen. Hiervoor zullen schildersbedrijf Kries en uitzendbureau Kartoredjo zorgen. Het team zorgde voor de metamorfose door middel van schilderen, opruimen, wieden, timmeren en het in orde maken van de elektra. Ook ongediertebestrijdingsbedrijf SPC en Doebe’s verhuur leverden een bijdrage aan het succes van de onderneming, zegt de MGDF-voorlichting.

In het kinderhuis, gevestigd aan de Henck Arronstraat verblijven momenteel 25 kinderen van 6 tot 16 jaar. Het kinderhuis valt onder het beheer van de kerkelijke organisatie Leger des Heils.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May