Enver scoort knaller in Nationale top 40
28 Mar 2014, 16:00
foto


Award winnaar Enver heeft deze week de meest stijgende hit in de top 40 lijst. ‘Luku Fa Yu Dong’ gaat 18 plaatsen vooruit; van #40 naar #22. De beste mannelijke artiest van 2012 staat met de poku intussen 2 weken in de lijst. ‘Luku Fa Yu Dong’ is de ‘knaller van de week’.
De nummer 1 in de top 40 is ongewijzigd gebleven. ‘Drunk In Love’ staat stationair aan top van de lijst. Beyonce en Jay-Z waren onlangs in Nederland voor een show van Queen B en hebben kans gezien onopvallend te fietsen door de straten van het kikkerland.
Chris Martin gaat met ‘Baby I Love You’ 3 plekken vooruit. De lovers reggae song staat deze week op nummer 2.
Op nummer 3 staat ‘Dark Horse’ van Katy Perry. Hoewel de artieste liefdesverdriet heeft vanwege haar breuk met John Mayer, doet ze het wereldwijd goed met haar muziek. ‘Dark Horse’ wordt ondersteund met rap van Juicy J en staat al 7 weken in de lijst.

Nieuwe songs in de top 40 deze week:
- Op # 26: de song die het hoogst binnenkomt (de arrogante nieuweling) is ‘Adrenalina’. Jenifer Lopez en Ricky Martin leveren een bijdrage aan de song van Wisin. Zowel Jenifer als Ricky heeft eerder laten weten meer muziek in de Spaanse taal te willen doen. In ‘Adrenalina’ laten ze hun Spaans dan ook van de beste zijde zien.
- Op #31: ‘Odio’ van Romeo Santos met Drake. Van Romeo Santos zijn we romantische bachata gewend en met Odio stelt hij niet teleur. De verrassing van deze song ligt bij rapper Drake. Hij rapt zowel in het Engels als in het Spaans.
- Op # 39: staat de carnaval song van dit jaar uit Trinidad. Bunji Garlin heeft met ‘Truck On The Road’ een behoorlijke bijdrage geleverd aan de Trinidadiaanse carnaval viering
- Op # 40: ‘Asalaam E Ishqum’ van Neha Basin en Bappi Lahiri is de nieuwste song uit Bollywood. De song is van de film ‘Gunday’. De film is een criminele thriller met veel actie welke de vorige maand uitgebracht is.

De top 3 films:
- De best bezochte film deze week is ‘Need For Speed’. De film die gebaseerd is op de game Need For Speed, die in 1994 geïntroduceerd werd bij het publiek. Nu, 10 jaar later, is de film uit. Jij kan op kosten van de top 40 gratis naar deze film.
- 300: Rise Of An Empire staat op nummer 2 in de film top 3.
- De derde beste film van deze week is MR. Peabody and Sherman.

Tot slot deze week doen we de nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi # 1 Ram Chahe Leela (Ramleela) - Bhoomi Trivedi
Pop Jawa # 1 Dis Na Mi Teng - Shanelle Ashoeri
Suripoku Hitshow # 1 In Love – Jamal
Gospel # 1 Te Amo - Israel Houghton Ft T-Bone
Marron # 1 Lalla - King Koyeba Ft. Prince Koloni
Bigi Poku # 1 In Love – Jamal
Latin # 1 Andrenalina - Wisin, Ennifer Lopez & Ricky Martin
Dance / House #1 Shot Me Down - David Guetta & Skyler Grey
Dancehall #1 Bedroom Bully - Busy Signal
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May