Sportdirecteur wederom ‘ontheven’
25 Mar 2014, 11:00
foto
Michael Watson, directeur van Sportzaken.


Michael Watson, directeur van Sportzaken, is per heden per brief ontheven uit zijn functie. In een brief aan de directeur sommeert minister Ismanto Adna de functionaris zijn werkplek vandaag te ontruimen.

Watson is ook per direct ontlast van zijn werkzaamheden. Hij bevestigt de ontvangst van de ‘ontheffingsbrief’ van minister Adna tegenover Starnieuws. Watson beraadt zich over de stappen die hij zal ondernemen.

Starnieuws verneemt dat de functionaris zich op dit moment op zijn kantoor bevindt en geenszins van plan is zijn werkplek te ontruimen. Het botert al een hele poos niet tussen Watson en minister Adna. Ruim twee jaar geleden had de bewindsman Watson al ontheven uit zijn functie, maar door tussenkomst van Raad van Ministers (RvM) was er een overeenstemming bereikt.

Deze ‘tweede’ ontheffing van Watson hing al lang in de lucht. Het is echter de president die de sportdirecteur moet ontheffen en dat is in dit geval niet gebeurd. Ook is er geen missive van de RvM over dit besluit. Het is nog niet duidelijk of de ministersraad in deze kwestie op een lijn zit met minister Adna. Op dit moment is er een raadsvergadering.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May