VHP Commewijne huldigt 375 leden
10 Mar 2014, 01:00
foto
VHP parlementariër Sheilendra Girjasing en de 94-jarige Raghunath Sewnarain Mangre, die zondag een oorkonde heeft gekregen voor zijn steun aan de partij. (Foto: ASP)


VHP Commewijne heeft zondag 375 leden, voornamelijk oud-leden gehuldigd in de Tamanredjo Sportbond (TSB). Bij deze huldiging waren onder andere voorzitter Chandrikapersad Santokhi en parlementariër Sheilendra Girjasing aanwezig. De activiteit heeft te maken met het feit dat VHP 65 jaar is geworden.

"Maar het is ook cultuur dat wij de ouderen bedanken en gedenken, omdat zij hebben geholpen om de partij vandaag zo groot te maken. Tegelijkertijd is het ook cultuur van ons om voor elke verkiezingsstrijd de zegen van de ouderen te vragen. Daarvoor zijn we allemaal hier. We geven aan alle personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de partij een oorkonde, maar daarnaast ook niet-VHP leden die op sociaal maatschappelijk vlak veel hebben betekend'', zegt parlementariër Girjasing.

De politicus zegt dik tevreden te zijn, omdat 85% van de ouderen aanwezig waren. Het oudste lid dat gehuldigd is, is de 94-jarige Raghunath Sewnarain Mangre, die vol lof was over de partij. Girjasing zegt dat de verschillende coördinatoren van de zes ressorten de leden hebben voorgedragen. Uiterlijk 30 maart moeten alle kernen in elk district zijn geïnstalleerd. De kernen zullen bij de komende verkiezingen de verschillende ressortraads-, districtsraads- en DNA- leden voordragen. Als de kernen zijn geïnstalleerd, start de verkiezingscampagne van 2015, zegt Girjasing.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May